The world according to me

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Annemieke Jongbloed en ik ben de oprichter van Way coaching. Ik heb een positieve kijk op de wereld en de mensen om me heen. Ik geloof erin dat wij, als mens, goed zijn, dat iedereen waardevol en de moeite waard is en dat we in staat zijn om zelf beslissingen te maken. Dat betekent niet dat het leven altijd goed loopt, relaties makkelijk zijn of dat we overal in slagen. Life happens, met al zijn ups en downs, het is hoe we hiermee omgaan waardoor het werkt. Ik geef je niet de antwoorden, ik weet wel hoe ik je kan ondersteunen om je weg te vinden in de wereld zoals jij die ervaart.

Mijn ervaring

Ik heb 20+ jaar ervaring als HR professional en manager in de horeca, pharma en supply chain, in een internationale omgeving, zowel in de profit als not-for-profit sector. Ik ondersteun medewerkers, managers en management teams met coaching en advies op alle personeelsaangelegenheden. Mijn ervaring in werving en selectie, ontwikkeling en training, arbozaken en management geeft me een goed inzicht in de mensen die ik ontmoet, de verschillende persoonlijke doelen die ze hebben en de beste manier om deze te behalen. Voor mijn volledige CV klik hier www.linkedin.com/in/annemiekejongbloed

In 2021 ben ik gestart als loopbaan- en lifecoach en heb verschillende mensen ondersteund in het bewandelen van hun pad.

Ik coach in het nederlands en engels, online of persoonlijk.

Ik heb de Coach expert training bij NONONS succesvol afgerond, deze is geaccrediteerd op senior practitioner niveau door de EMCC/EQA. Ik werk met verschillende coaching methodieken, zoals Transactionele analyse, ACT, systemisch werk en oplossingsgericht coachen.

Ik ben geregistreerd coach bij NOBCO, de Nederlandse Order van Beroepscoaches. NOBCO is onderdeel van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council) welke een hoge standaard van coaching bewerkstelligt door het accrediteren van coaches (EIA) en coach opleidingen (EQA). Ik werk volgens de internationale ethische gedragscode.