Ben je ondernemer en wil je je bedrijf laten groeien? Wil je (meer) medewerkers aannemen, maar heb je niet de tijd of kennis om de HR zaken goed neer te zetten? Als all-round HR professional kan ik je ondersteunen met het neerzetten van een goede basis, zodat jij je kan richten op de inhoud en de groei van je bedrijf.

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vakgebied, de HR zaken wil je gewoon goed geregeld hebben, zonder dat dit veel tijd kost. Ik bied de ondersteuning die past bij jouw bedrijfsvoering en groeifase. Wil je vooral zelf aan de slag en heb je kort ondersteuning nodig om dit op te zetten? Of ben je op zoek naar volledige ontzorging? Beiden zijn mogelijk: ik ondersteun je met een specifieke opdracht voor een paar uur, of op reguliere basis tot 20 uur per week. 

Voordelen van een solide HR basis:

  • Het minimaliseren van risico en onverwachte kosten: als je een goede zorgvuldige HR administratie voert volgens de laatste wetgeving en regelgeving op gebied van o.a. arbozaken, ziekteverzuim en AVG, kun je onvoorziene kosten voorkomen en financiele risico's beperken vour jou en je medewerkers;  
  • Het welzijn van je medewerkers: het is bewezen dat als je medewerkers betrokken zijn, blijven leren en voelen dat ze bijdragen aan het resultaat, dit zal leiden tot betere bedrijfsresultaten (naast dat het natuurlijk ook veel prettiger werken is); 
  • Als je de basis geregeld hebt kan je je waardevolle tijd besteden aan de ontwikkeling van je bedrijf! 

Wat je van mij kan verwachten: 

  • Brede kennis en ervaring op alle HR gebieden;
  • Een pragmatische en actiegerichte houding, om jouw ideeen in de praktijk te brengen;
  • Een data gedreven en systematische aanpak;
  • Met mijn achtergrond als coach kan ik je ondersteunen als sparring partner, bij het nemen van beslissingen en de groei van je bedrijf. 

HR diensten

Operationele HR

Opzetten HR procedures en beleid

Personeelshandboek opstellen

Opzetten HR administratie

Maken van contracten en voorbeeldbrieven

HR data management & dashboards

Implementatie en optimalisatie HR systemen

Ziekteverzuim begeleiding

Beloningsbeleid en arbeidsvoorwaarden

HR Advies

Personeelsplanning

In-, door- en uitstroom

Ontwikkeling van medewerkers

Leiderschap coaching

HR informatie systemen

Wet- en regelgeving

Arbeidsrecht

Wet Poortwachter

AVG

Arbowetgeving


Hoe ik werk

Koffie!

In een eerste vrijblijvende afspraak bespreken we wat je wil bereiken, wat je nodig hebt en je verwachtingen. Ik vertel welke ondersteuning ik kan bieden om jouw bedrijf te ondersteunen. 

Voorstel

Ik stuur een voorstel met daarin de opdrachtomschrijving, het aantal uren en de kosten. Als het een opdracht voor een langere periode is ondertekenen we een ZZP overeenkomst. 

En aan de slag!

Ik ga aan de slag! Dit kan op lokatie of online. 

Ik kan een specifieke opdracht uitvoeren voor een paar uur, of ondersteunen op reguliere basis tot 20 uur per week. Mijn werkgebied is tot 30km reisafstand rond Amsterdam. 

Uurtarief: € 75 excl. BTW, excl. reiskosten a €0,19 per km.