Het doel van loopbaancoaching is om voldoening en energie te krijgen uit je werk. Dit kan zijn:

 1. bij dezelfde organisatie in dezelfde baan;
 2. dezelfde organisatie in een andere functie;
 3. een andere organisatie met een vergelijkbare baan;
 4. of een nieuwe start in een nieuwe functie op een heel ander gebied.

Het kan zijn dat tijdens loopbaancoaching bepaalde thema's naar voren komen waar je aandacht aan wil geven, zoals perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen, willen pleasen of communicatie. Deze nemen we mee zodat je de juiste tools hebt om je doel te bereiken.

Way coaching is voor jou als professional als je: 

 • op zoek bent naar meer voldoening in jouw werk;
 • wil groeien op persoonlijk en professioneel vlak; 
 • wil kiezen welk pad je neemt in je loopbaan; 
 • je baan bent verloren/boventallig bent gemaakt en ondersteuning nodig hebt in deze volgende stap; 
 • net bent terugkomen van bevallingsverlof en twijfelt of je nog steeds op het juiste pad zit. 

Als loopbaancoach ondersteun ik je in dit traject. 


Vrijblijvende intake

We beginnen met een vrijblijvende intake (telefonisch/video). In dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we de verwachtingen van het coachtraject. Aan het einde van dit gesprek stuur ik je een offerte met een op maat gemaakt voorstel voor loopbaancoaching, met daarin het aantal sessies en de kosten.

Coachingsessies

Gemiddeld zijn er 6 sessies nodig voor een loopbaantraject, waarin we de volgende stappen doorlopen (afhankelijk van wat jij nodig hebt): 

 1. De eerste stap is het helder krijgen van wie je bent, waar je voor staat, je dromen en waarden in je werk en je leven. We brengen in kaart wat je talenten zijn en welke vaardigheden je meebrengt. 
 2. Dan kijken we naar de voorwaarden die je stelt voor je baan, zoals het soort werk, de industrie, balans tussen werk en privé en arbeidsvoorwaarden. Je ontwikkelt een plan om de juiste baan te kunnen vinden.  
 3. De laatste stap is jouw 'personal branding': hoe presenteer je jezelf online, op papier en persoonlijk. Ik kan ondersteuning bieden oa. met je LinkedIn profiel en CV, en gesprekken voorbereiden en oefenen.

Evaluatie en afsluiting

Halverwege evalueren we om te bekijken of je goed op weg bent naar je doel en of je de juiste ondersteuning krijgt. We sluiten het traject als je je doel hebt bereikt, of als je het zelfvertrouwen hebt dat je met de geleerde tools je doel zelf kan bereiken.

We plannen de sessies op basis van beschikbaarheid. Afhankelijk van jouw tijdsplanning kunnen we wekelijkse sessies plannen, of bijvoorbeeld om de week.